Klokkarsteinen's Olga, 1 år. Godkjent som ettersøkshund April 2017.

Klokkarsteinen's Olga 7mnd.

Siste nytt fra Kennel Gullbukken.

4. sep, 2018

Klokkarsteinen's Olga ble Jaktchampion

Klokkarsteinen's Olga er nå blitt jaktchampion hi, etter at hun fikk CERT på utstilling. Nå skal vi vurdere å gå for jaktchampionat hi i andre land.

3. apr, 2017

Klokkarsteinen's Olga godkjent som ettersøkshund

Olga er nå blitt godkjent som ettersøkshund. Hun sporet meget godt både på blod og ferskspor, og oppnådde 1pr. blodspor og 8 poeng på ferskspor.

14. nov, 2016

Første dyret for Klokkarsteinen's Olga

Felt første dyret for Klokkarsteinen's Olga (7mnd).

23. mai, 2016

Ny valp, ny rase hos Kennel Gullbukken

2016 blir året da det kommer ny valp og en ny rase til Kennel Gullbukken. I juni skal jeg over til Hafslo og hente valp hos Jan Inge Skjerven og Kennel Klokkarsteinen. Da kommer den Tysk jaktterrieren Klokkarsteinen's Olga i hus. Dette er noe som blir spennende i årene som kommer.

23. mai, 2016

Blånåla

Etter lang og tro tjeneste i Oslo og Omegn DHK, fikk jeg tildelt klubben/NDF's hederstegn "Blånåla" under den ordinære sporprøven til klubben 22.05.2016. Dette er stor stas, og bidrar til fortsatt lyst til å jobbe for dachshunden som rase.

10. mar, 2016

Ny hund i løpet av sommmeren

Fikk i går hyggelig beskjed fra Kennel Klokkarsteinen: http://tyskjaktterrier.no/ som bl.a. holder på med tysk jaktterrier. Deres ene tispe Nordisk jch Fluffy er drektig. Om alt går etter planen, blir det valper i midten av april, og ny valp, og ny rase vil sannsynlig komme til Kennel Gullbukken i juni 2016. Dette blir spennende!

8. sep, 2015

2 nye ettersøkshunder

I går (07.09.15). Ble begge våre dachstipser: Gullbukken's Peppa og Bambi godkjente ettersøkshunder. Begge med en fin 1pr. på blodspor, og 9 poeng på ferskspor etter meget god sporjobb av begge i skauen, der vi bl.a. støkket ut rådyr på fersksporet...

22. des, 2013

Ny valp er bestilt

Ny tispevalp etter NO J(D)CH SE J(D)CH Dimmuborgir's Aase og SE U(D)CH SE J(D)CH Ubsola Leo er bestilt, og kommer til oss i begynnelsen av februar 2014. Dette er en valp etter en meget spennende kombinasjon som vi virkelig ser fram til å få i hus, og som skal preges på jakt de kommende årene.

17. des, 2013

En trist dag

Vi måtte i dag ta en tung avgjørelse. Etter lengre tid med udefinert sykdom valgte jeg å la Syrran ta turen til de evige jaktmarker. Hun har i lengre tid vært dårlig, og bare blitt slappere og slappere. Etter flere turer til veterinær, både primærveterinær og Norges veterinærhøyskole uten å finne ut av hva som feilet henne, valgte vi i dag å la henne slippe. En meget god jakthund og kjært medlem av familien vil bli dypt savnet.

27. jun, 2013

Valper fra B-kullet solgt

I dag ble våre to flotte hannvalper fra b-kullet levert sine nye eiere. Vi ønsker Gullbukken's Brutus og Boss lykke til i sine nye hjem.

Tispa, Gullbukken's Bambi skal bli hos oss, og forhåpentligvis bli ett flott medlem av familien, samt en god jeger og ettersøkshund med tiden.

Her er NUCH Veidemanns Jeppe, som har paret seg med tispa vår.

Tispa vår NUCH Skogsråas Åmorrra "Syrran" er paret med NUCH Veidemanns Jeppe!

30. apr, 2013

Nå har valpene ankommet!!

30. April fikk endelig Syrran sine valper. 4 valper ble født, 1 hann lot seg dessverre ikke redde. En litt dramatisk fødsel denne gang, som endte med keisersnitt da den første valpen i "køen" lå på tvers. Dette medførte at hun ikke kom igang med skikkelige veer.

Alt gikk heldigvis fint med Syrran, og vi har igjen 3 flotte og friske valper - 2 hanner og en tispe.

Disse vil være leveringsklare i slutten av juni.

Oppdateringer og bilder av valpene kommer.

21. apr, 2013

1uke igjen...

Nå er det ca.1uke igjen til Syrran's termin. Har tatt røntgen, og det ser ut til å bli 4 valper. Kan være 3 men også 5... Vi får bare vente i spenning.

25. feb, 2013

Valper ventes

Tispa vår NVCH Skogsråas Åmorra "Syrran" er parret med NUCH Vedemanns Jeppe 25./26. Februar. Forhåpentligvis vil vi få noen flotte valper mot slutten av April.

Jeppe er en flott staslig hann. Han er norsk utstillingschampion NUCH, og har oppnådd 3x1pr. på drevprøver. I tillegg er han også godkjent ettersøkshund.

Dette vil bli en meget spennende kombinasjon med tanke på drev, ettersøk og utstilling, og ikke minst også som familiemedlem.

Interesserte valpekjøpere bes ta kontakt for mer informasjon, og for å sette seg på valpeliste. Vi har allerede flere som er interesserte i valp fra dette kullet.

7. feb, 2013

NVCH Don Ragg

Den 7. februar 2013, måtte vi ta det meget tunge valget å avlive vår meget sosiale og trivelige hann NVCH Don Ragg. Han vil for alltid være dypt savnet.