Gjestebok

Takk for at du besøker vår hjemmeside. Skriv gjerne en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 26. okt, 2018

Gloria

Meget spennende at lese på denne siden :)

Nettside 3. jul, 2017

Heidi

Fantastisk nettside

18. mar, 2013

Axel

Hei stig, trist å lese om Ragg. Han var den flotteste dachsen jeg tror jeg noengang har sett eksteriørmessig. Et prakteksemplar av rasen.

21. des, 2011

axelkob@live.com

Hei Stig! Blir det noe kull?

Mvh Axel

Nettside 12. apr, 2011

Mikael

Hej var ute och tittade på Norska hemsidor. fin sida fina taxar

26. jun, 2010

axel kobbeltvedt

Tenkte å slenge inn en liten sommerhilsen her med ønske om fortsatt godt vær og en jaktsesong som nærmer seg med stormskritt!

Et lite Stemningbilde: kopier/klipp ut og lim inn i internett-leseren :)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs097.snc4/36189_416518096960_512831960_4823207_2248281_n.jpg

MVH axel og casper =)

6. feb, 2010

Axel k

Hei stig, kathrine oscar og resten av gjengen! Takk for et kjempehyggelig julekort! Håper alle har det bra, og et lite forsinket godt nyttår fra kalde Lillehammer!

Hilsen Casper&Axel

21. okt, 2009

Margrete Sander

Hei! Her kommer et bilde av Moritz i hans nye hjem. Er vel han som er mest lik pappa. Han kommer nok til å være mye ute i skog og mark. Mor Bella var også i år kjempeflink under elgjakta. Alle valpene var ute og fikk snuse på elgslakt, og det ser ihvertfall ut til at nesene fungerer. Alle valpene er nå endelig solgt. Tilbakemeldinger så langt er bare positive. Godt gemytt, tillitsfulle osv. Sender mer bilder etterhvert.

30. sep, 2009

Axel Kob

Hei hei, nå drar vi opp en uke på hardangervidda for å jakte lemen og gå tur, casper vokser seg stor og sterk og har blitt 4 måneder gammel nå. Han veier rundt 8,5 kilo og har god apetitt og et flott lynne. Han hilser til sin Mor og far Syrran og Ragg :)

11. sep, 2009

axel kobbeltvedt

Casper gleder seg fælt til dachshund-utstillingen neste helg, og håper å treffe mange kompisser. Denne helgen blir det tur til hardangervidda med alle bikkjene, skal få tatt litt bilder av han der oppe og sende deg hvis det er interesse for det.
Beste hilsener

Axel&Casper

14. aug, 2009

Axel kobbeltvedt

Hei stig! Nå har Casper vært i hus i 6 dager, og han begynner så smått å føle seg hjemme tror jeg! Som den hemningsløse tiggeren han er, vil han selvfølgelig opp i senga om natta, men han tusler rolig inn i buret sitt og sovner med kun ett minutts piping eller noe, så han er i ferd med å bli husvarm! Vi har så smått begynt å tusle litt i skogen og snuse, her er det mye spennende, men vi tar det rolig og i Caspers tempo. ingen grunn til å bære han bort til rådyrspor med det første, det er nok inntrykk som skal bearbeides som fersk valp!
Ellers er matlysten fremdeles litt varierende, så han er ikke like rund lenger, men dette er jeg sikker på at tar seg opp!

Legger ved et lite bilde fra mandagen fra en liten gåtur.

Beste hilsener

Axel Kobbeltvedt

Nettside 10. aug, 2009

Carina

Hej Stig!
Tittade in på din fina hemsida och passar på att skriva i din gästbok.
Med vänliga hälsningar Carina

18. jul, 2009

Axel Kobbeltvedt

Takk for en hyggelig visitt for å hilse på mor, far og valper Stig, ser frem til å få Alfred-Casper i hus! Dette blir bra! Legger ved bilde av den yngste vår, Gaia.

Fortsatt god sommer!

Nettside 9. jul, 2009

Rimkje og Ivar

Hei Stig og Cathrine!
Gratulerer med kullet til Syrran og websiden. Tone kan være stolt! Vi venter spent på andre kullet til Mathilde som er nå på dag 59... Faren er Dimmuborgir's Ærlige Odin. Håper vi treffes til høsten! Lykke til! Rimkje og Ivar

4. jul, 2009

Erik Kvam

En kjempefin hjemmeside du har laget.Mange fine bilder av hundene .og kjentfolk var det pinadø å....

23. jun, 2009

Eli Moen

Hei Stig og Cathrine. Valpene ser jo kjempefine ut.
Hørte dere hadde hatt det fint på Sandbakken.
Lykke til videre med valpene. mvh Eli

Nettside 2. jun, 2009

Karin

Gratulerer med valper på "frøkna"!!
Mvh Karin

Nettside 10. apr, 2009

Henk de Groot

Hallo,gratulerer med ny hjemmeside,skal bli morro å følge med fremover.
Hilsen Kennel Stuttleggen.

Nettside 6. apr, 2009

kjell Håvard Horverak

hei der gull bukken kennel flott hjemmeside dere har og gode jakt hunder mange flotte bilder dere må ha lykke til videre hilsen råtassen kennel