Flotte omgivelser på Veståsen i Søndre Land, hvor jeg har jaktterreng.

Velkommen til Kennel Gullbukken 

Her jaktes alt som passer til potet og saus🙂

Etter å ha vært mer enn middels interessert i jakt, ettersøk og friluftsliv, og holdt på med rådyrjakt med dachshund, rype- og skogsfugljakt med stående fuglehund, elg, hjort og reinsjakt, villsvin, bjørn... og drevet ettersøk med dachs i mer enn 20 år, ble Kennel Gullbukken etablert og godkjent i FCI i 2007. Vi vil på sikt ta frem noen få kull med dachshund strihåret og tysk jaktterrier (TJT).

Hunder fra vårt oppdrett skal kjennetegnes ved at vi avler på rasetypiske individer som har sterk psyke, stor jaktlyst og utmerket gemytt. De skal videre ha fin  størrelse og en god pels.

Våre hunder skal fungere godt til jakt over- og under jord, og skal generelt være gode jakt, ettersøk- og familiehunder.

Godt eksteriør, solide og gode hi, spor og drevegenskaper er viktige elementer som vi etter beste evne skal forsøke å ivareta i vårt oppdrett, og avle videre på.


Valper fra Kennel Gullbukken selges fortrinnsvis til mennesker som er interessert i jakt, ettersøk og friluftsliv, og som trives utendørs med sin hund uansett vær- og føreforhold.

Eier er Stig Thorsen som er lidenskaplig opptatt av jakt- og friluftsliv. Jeg er autorisert ettersøksdommer og instruktør på blod- og ferskspor. Jeg er med i en viltvakt gruppe i Rælingen kommune, og benytter hundene på en del praktiske ettersøk.

Har vært leder i Oslo og Omegn Dachshundklubb i flere år. Dette er en av de største lokalavdelinger tilknyttet Norske dachshundklubbersforbund - NDF.

Hunder fra vårt oppdrett ønskes stilt på spor, og jaktprøver samt utstillinger gjerne for flere dommere. De skal selvfølgelig oppnå god bedømming og gode resultater for å bli vurdert i videre avl.

Det er skutt mye vilt: rådyr, hjort, rev, fugl m.m. i fine loser for våre hunder.

Hunder fra Kennel Gullbukken skal kjennetegnes ved at de er meget sosiale, trivelige å ha i hus, og elsker å omgås barn.

Ellers kan det nevnes at de utover rådyr, hjort, rev og fugl jakter alt som passer til "potet og saus.😀

Med vennlige jakt- og friluftshilsner

Stig Thorsen

Kontaktinfo. Kennel Gullbukken:

Stig Thorsen
Jakobsbråtan 11C
N-2008 Fjerdingby
Tlf. +47 977 51 606
E-mail: 
stig@gullbukken.net